Virkad sjal till en liten

Virkad sjal med spindel mönster tillsammans med en blommig body
 
Här är mitt arbete som jag har jobbat på nu ett par dagar.
Sammanlagt tog det inte så lång tid att göra den, så det kommer nog bli fler i andra färger. Jag tänkte att jag skulle göra ytterligare en liten detalj på den innan den är helt klar. Annars kan man självklart ha den såhär :) Gjorde den heller inte så stor så att den ska passa t. ex. en liten ettåring. Blev väldigt nöjd med den och tyckte den blev rätt söt :) Eller vad tycker ni?
 
Här kan ni se spindelmönstret lite tydligare :)
 
Mönster till sjalen hittar ni här

Onsdag

 
Onsdag kväll och färdig i skolan för denna dagen. Nu är det bara skriva och plugga fram till söndag kväll då tentan ska vara inlämnad. Ååh, jag längtar verkligen till jag är klar med denna utbildningen så jag kan börja jobba på heltid! Lever ett bra liv som student och trivs med det, men det kommer kännas såå skönt när man väl har sin fil.kand i handen och kan visa den på CV.t sen :)
 
Snart kommer pappan hem från jobbet, så ska sätta igång med lite kvällsmat till oss, och kanske blir det lite virkning också :) Trooor jag har bestämt mig för vilken färg jag ska ta nu ;) Ska bli så roligt att visa resultatet här på bloggen sen och även på min insta @byhedeblom där jag lägger upp allt jag virkar. Så in och kika där om ni inte gjort det ännu. Nu tar vi kväll! :)
 
 

Kliar i fingrarna

Längtar lite till att sätta fingrarna i det nya mönstret som jag ska försöka mig på att virka. Har ännu inte bestämt mig för vilken färg jag ska virka i... Men något av dessa ljusa pastellfärger kommer det att bli, men med sån pinsam beslutsångest jag har kommer det ta tid innan jag bestämmer mig. Hade redan köpt ett annat garn innan jag hittade dessa på Nilles när jag var där igår, och jag var bara tvungen att köpa dom. Passade på att köpa med mig en hel bunt. Så himla fina färger! Ett annat pluss me detta var att det är bomull och härligt mjukt :) När jag är klar med skolarbetet för denna veckan och helgens jobb ska jag börja med detta. Har även ett annat uppdrag som jag ska hinna med att virka också. :) 
 
Mjukt garn i fina pastellfärger :)