I ur och skur tar vi oss fram på slingriga vägar

En av de första vårbilderna
 
Började dagen med att försova mig. Vi har inga bestämda tider eller lektioner idag, så den enda jag försov mig för var mig själv och tentaskrivandet. Det var liksom bara upp ur sängen, på med kläder och brillor, ytterkläder sen ut i bilen och iväg till skolan. Sådana dagar som börjar med att försovning är aldrig en bra start, eller hur? Det brukar bli skit hela dagen sen, men det blir ju vad man gör det till också inte sant? :) Men skallen har ju liksom inte vaknat ännu, trots 4 koppar kaffe! Haha! 
Tentaskrivningen går lite trögt just nu men har fått ihop lite och det går sakta framåt. Det är bara att kämpa på även fast vägen dit kan vara lite påfrestande ibland. Det blir många hinder på vägen, stora som små och hindrena kan utrycka sig olika från individ till individ.
 
Hur ska ni fira valborg idag då? Här blir det nog bara en hemmakväll. När jag var mindre var det ofta majbrasor. Men jag vet faktiskt ingen som ska ordna någon majbrasa, dessutom kanske det inte är så kul att stå mitt i spöregnet ikväll heller. Så det blir nog bara en hemmakväll för oss :)
 
Nu ska jag fortsätta i mitt skrivande. Hoppas ni får en fin Valborg!