Vecka 13

 
Idag går vi in i vecka 13 av graviditeten. Jag känner mig likadant som jag gjort sen vecka 8. Trött, illamående varje dag och huvudvärk. Trots illamåendet har jag lagt på mig lite graviditetshull runt magen, men jag har ännu mina vanliga jeans. Livmodern är nu lika stor som en knytnäve ungefär jag kan känna lite av den, speciellt på morgonen innan jag varit på toaletten och kissat. Vilket är något som jag behöver göra betydligt oftare än vanligt, men det är också för att jag är väldigt mycket törstigare än vad jag brukar vara. Ramlösa går åt en hel del här hemma. Något annat jag har märkt är att jag inte riktigt har samma cravings som sist. Då var det faluknäcke, smörgås med majonäs och skinka, pasta mm.. Usch! Haha! :) Nu är det mer frukt, ramlösa, sallad, ris, kyckling och såklart smörgåsar. Fast inte vitt bröd som sist utan helst grovt bröd. Visst låter det bra? :) men ibland blir det allt lite glass och godis, för det är ju väldigt gott, spec på kvällen när illamåendet brukar komma. En av de jobbiga grejerna är också att jag måste äta även fast jag inte är hungrig, annars kommer illamåendet med full kraft, vilket jag helst av allt inte vill att det gör. Men ibland går det lite för lång tid innan jag får i mig nåt och ja då är det bara att gå... Ja *suck*. 
 
Leia sover hos mormor i natt för att jag ska få tid att göra klart mitt skolarbete som ska vara klart på torsdag. Och jag har väl kommit ungefär, ja en tredjedel... Jag har lyckats att krångla till det lite för mig och göra uppgiften mycket svårare än vad den egentligen är, så jag ska försöka att släppa lite på kraven så kanske det släpper och jag får ner texten på relativt kort tid. Sista hemtentan jag gjorde skrev jag klart på två dagar vilket är rekord för min del. Men den blev klar och inlämnad i tid. Har inte fått betyget ännu dock, vilket jag är lite nervös över.. 

Den 18 april ska jag på mitt första MVC möte med en barnmorska och jag hoppas att vi också kan boka en tid för ultraljud. Längtar tills vi får se det lilla miraklet :)
 

Kommentera här: