Grå onsdag

när man inte är hemma något så blir det inte så mycket tid till det vanliga. Det blir till att hålla koll på hus, djur och Leia och sen lite träning emellanåt. Allt annat är lämnat hemma. Vill inte dra med för mycket hemifrån heller för det blir så himla mycket att dra tillbaka hem sen. 😝 
 
Ska försöka komma mig hem om en stund och vattna blommor och lite annat också, när fästmannen har vaknat. Sen ikväll får mamman lite egentid med ett par vänner! :) och snart kommer jag sätta mig att göra lite mer handarbete. Det kliar lite i fingrarna på mig :)
 
 

Midsommar

 
Blev firande hemma i år. Men de sista dagarna har varit lite kaotiska och långa då lillan varit dålig. Det blev till att åka till akuten och sen övernatta på sjukhuset natten till midsommar med min lilla skatt. Hon vägrade få i sig nån vätska. Vi i stort sett nästan fick tvinga henne men hon var såå ledsen och så trött pga av den höga febern hon hade. Blev själv så ledsen och så jobbigt att se henne så dålig. Hon blev uttorkad men slapp dropp på natten då hon tillslut drack en flaska välling natten till midsommar. Alltså den lättnaden och kärlek och glädje man kände när hon låg där i min famn (som hon hade gjort konstant det senaste dygnet) och drack vällingen! Vi fick åka hem på midsommaraftons förmiddag och hon var piggare på dagen och åt bra. Idag mår hon mycket bättre och det går åt rätt håll 😊 känns så otroligt bra och härligt att se henne glad och pigg igen! 
 
 

Soliga dagar

Ännu en solig dag att tillbringa ute. Igår åkte jag och Leia till Munkedal för att titta när Leias farbror spelade fotboll. Så det blev en heldag ute i det fina vädret. Lyckades få en rejäl solbränna på näsan och i pannan. Skaförsöka hinna med att gå på ett Grit pass idag. Väldigt bra pass måste jag säga! Gå på ett sånt om ni inte har testat och det finns på ditt gym! Otroligt jobbigt men effektivt! 
 
Nu närmar sig midsommar med stormsteg. Och har redan börjat fundera på vad Leia ska ha för midsommarkrans. Har funderingar på att göra en i papper eller virka en till henne. Lite mer praktiskt eftersom hon gärna river av sig sånt hon får på huvudet. Men nånting vill jag ju att hon ska ha 😊 hon kommer bli så fin! Vi får hoppas på att vädret håller i sig så att vi får soligt även på midsommar.