Måndag

Nova som börjat vakna kring kl 05.00 nu varje morgon :) Här är en bild från helgen när Leia kommit in till vår säng, kollar på morgonshowen på tv och Nova sover sin "morgon/förmiddags-lur" :) Ganska härligt att starta dagarna såpass tidigt ändå. Kl 11,00 har man liksom redan gjort halva dagen. Hej på er! Nova har precis somnat igen och medan jag kollar på filmen ´Sing` kan jag sitta och skriva lite. Första dagen som Leia är tillbaka på förskolan igen. Hon har vart hemma i över en vecka nu och nu är jag riktigt trött på alla förkylningar, febertoppar och kräksjuka! Fy! Jag vill bara bli av med det nu... Leia är fortfarande lite förkyld dock, men såå glad hon var för att komma tillbaka till kompisarna på förskolan och att få leka där. Den här helgen har gått i rasande fart. Iväg och hämta bäddsoffa till gästrummet i lördags, efter det, laga mat, käka, sen bio. Och igår var O iväg och hjälpte en vän med att snickra ihop sin altan. Jag och barnen var hemma och var ute i vårsolen, sen var den helgen över. Ja, det går så sjukt fort med andra ord. Redan nästa vecka är det dags för dop för Nova (igen) :) Nu fick vi bokat tid och plats precis den dagen vi ville och det blir heller inte i kyrkan som var tänkt från början, utan nu blir det en väldigt vacker kyrka som ligger en bit utanför stan och dessutom hade vi ceremonin för min brors begravning där. Det kommer bli jättefint tror jag <3 Nu vaknade den lilla här igen :) Även snart dags att laga lunch - från Linas matkasse som levererades till dörren igår. Ha en riktigt fin måndag och start på veckan!

Söndag och nya projekt

Nybadad liten tröttis
 
Hej på er! :) Tog några kort på Nova efter badet och medan Leia och Ola var iväg på en liten fisketur idag så fick vi lite tid bara jag och Nova. Det blev ju inga dopbilder idag, men det kommer ju det med ;) Nu sover hon gott i sin säng efter lite mat. Idag fick jag bokat ett nytt möte för mer planering av vårt projekt här hemma. I veckan ska vi ta tag i det så vi får beställt och satt fart med det. Och ja, kan ju avslöja nu att det är renovering av kök som står på schemat! :) Ska bli riktigt spännande och roligt att förnya här hemma. Köket som vi har nu är vanligt vitt, ganska fräscht men.. gammalt. Det är original sen byggnaden uppfördes 1983 så det är dags för en renovering. Vitvarorna är lite nyare dock, men vi byter allt till nytt. Pluss att vi ska lägga om golvet på hela övervåningen så det blir en helhet och samma över hela övervåningen. Ja, jag kommer visa er mer av planeringen sen.

Nu är det dags för matlagning här hemma, Leia äter redan.. Ris och sås ;) Hennes favorit. Aptiten är dock lite sådär, efter den jobbiga kräksjukan hon har haft. Stackare! Det är så skönt att se henne piggare igen!
 
Ha en trevlig söndag allihop!

Lördag

Vår lilla Nova :) <3
 
Den här veckan har varit helt galen.. Kräksjuka på kräksjuka och ja, i morgon var det ju dags för dopet för vår lilla Nova. Men idag mitt i alla förberedelser så fick vi ställa in. Allt fler har insjuknat i denna hemska kräksjukan som visade sig vara väldigt aggressiv. Vi beslutade att blåsa av alltihop och vi försöker boka en ny tid på måndag så snart som möjligt. Med tanke på hur många som inte kunde och inte ville komma så kände vi att det var bäst för alla om vi tar dopet när allt lugnat sig. Dopet kommer att bli av och det kommer bli hur bra som helst. Då har jag ju även lite mer tid på mig att öva sången som jag ska framföra :) Det blir lite speciellt att sjunga på sin egna dotters dop. Vi får se om jag klarar det utan tårar ;)

Nu ska vi ta kvällen och försöka slappna av! Det har vart så mycket den här veckan. Kanske inte egentligen, men jag vet att jag är en person med stora känslor och det kan stanna en del inne istället för att det kommer ut. Så ja, känslan av stress har varit större än den egentligen hade behövt att vara. Det är tur att jag har Ola som ser saker och ting på ett annat sätt och jag kan lugna mig. Men ja, jag kan inte dölja att jag är lite ledsen och besviken över att dopet inte blir av i morgon. Men som sagt, det kommer att bli av,, det kommer att bli bra och alla odds säger att vi ska satsa på att ha det längre fram.
 
Trevlig lördagskväll på er