Leias tredje nyår

Hejsan! Idag är det nyårsafton ! Och ska jag vara ärlig så är jag ganska glad över att detta året är slut. Hoppas att 2016 blir ett mycket bättre år, även fast det kommer kännas tomt. Leia fick sin nyårsklännig i julklapp även iår och också den är från Lindex :) Försökte mig på att öva lite på att fota med nya objektivet och det är ju verkligen en vanesak. Gunghästen fick hon också i julklapp och den har jag målat om och klätt i fårskinnsfäll. Leia var lite försiktig med att gunga på den i början då hon är lite liten för den, men nu tyckte hon det var roligt :)
 
Ikväll ska vi fira in det nya året med svägerskan och vi ska även stå för förrätten idag som kommer bli spännande att laga. Receptet kommer jag dela med mig av i ett annat inlägg !
 
Trevlig nyår till er alla!

Tidig födelsedagspresent

Snart är det ju så att jag fyller år och min kära fästman (på bild) köpte mig ett nytt objektiv till kameran! Åh jag blev ju så glad! Jag fyller ju egentligen inte förrän den 5.e januari men jag kunde bara inte hålla mig. Vill ju ta fina kort på nyår! ;) Så här är mina första bilder med objektivet som blev ett canon 50 mm objektiv. Nu ska jag försöka bli bättre på att fotografera detta året och kanske förhoppningsvis utöka objektiven också :)
 
 

Tisdag

 
Lite obestämt, otippat och kanske en gnutta orkeslöshet så har det blivit lite semester från bloggen. Det är så mycket med allting just nu tycker jag och ibland hinner jag inte med att tänka känns det som. Kanske för att de mesta tankarns ligger runt min bror... Igår till idag har jag och O haft en välbehövlig stund på Smögen Havfsbad och bara gottat oss. Den gick väldigt fort dock men ändå skönt :) 
 
Snart börjar ett nytt år och det kommer bli ett tufft år på många plan men jag hoppas och tror att det kan bli en hel del fina minnen också.