Vår 2016

En av farmors kattungar, Elsa <3

Kattungar måste ju vara det gulligaste som finns! :) Hejsan! Idag har jag lite mer energi, vilket är skönt. Illamåendet finns där som vanligt, men idag har jag faktiskt kunnat kontrollera det lite bättre, trots dåliga lukter som jag stöter på titt som tätt. Snart ska jag och Leia ta en liten promenad till Kvantum för att hämta ett paket som legat där alldeles för länge. Det är skolböcker som jag också behöver sätta igång att jobba med. Och så måste jag passa på att tacka för alla grattishälsningar ! Tack så mycket <3 
Jag har, som mycket annat, dragit ut lite på tiden idag så jag behöver göra oss iordning för att gå :)
 
Ha en fin dag allihop :)

Lilla mirakel 2016

Ett tydligt pluss på stickan och i oktober så kommer det lilla miraklet

Om allt går som det ska vilket vi innerligt hoppas på :) Ja, hej på er! Jag har tagit en tydlig paus från sociala medier. På instagram har det kommit några uppdateringar men ja, anledningen är att vi väntar ett litet barn och vår älskade Leia ska bli storasyster i oktober. Vilket vi är enormt glada och förväntansfulla över. Vi har haft planer på ett tillskott i familjen, men tanken var egentligen att vi skulle ha ett vinter/vårbarn 2017, men det ville sig bli ett litet mirakel redan nu! Det kom lite som en överraskning faktiskt för vi har varit fösiktiga, men ändå så blev det och det var nog menat så <3 Drygt en månad efter Leias födelsedag ska hon bli storasyster och hon tycker det ska bli jätteroligt. Det var lite svårt att förstå först, men nu när vi har pratat mycket om det så förstår hon och jag kan också förklara för henne varför jag måste springa på toaletten och ulka varje morgon. (även under dagarna) Hon är så snäll och omtänksam varje gång och kommer alltid och klappar mig på ryggen och säger "det är ingen fara mamma" <3 min lilla tjej :) 
 
Jag mår väldigt illa tyvärr. Har varit otroligt trött som liksom har satt sig psykiskt på något sätt. Vilket har blivit att jag inte velat göra så mycket än att tänka på graviditeten och bara vila. Samtidigt som det är en del andra tankar som fortfarande hänger kvar sen tragedin i vintras. Orken, lusten och energin har bara sugits ur mig och den mesta tiden har jag spenderat i vår soffa. Vissa dagar går det lite lättare och jag får gjort lite hemmasysslor, men andra dagar får jag bara ligga, koncentrera mig på att inte spy tills jag inte kan hålla mig längre. Samtidigt har jag en hel del skolarbete men den har jag lyckats göra i tid, även fast jag skjuter upp mycket till sista sekunden. 

Vi har inte hunnit eller tänkt så mycket på saker inför att lilla nykomlingen anländer. Men iaf så får Leias spjälsäng, som vi trodde bara skulle stå tillfälligt i vårt sovrum innan vi skulle montera ner den och ställa i förrådet, stå kvar i vårt sovrum :) Nu är vi i v.12 och varje tisdag går vi in i ny graviditetsvecka.

Ni som vill kan följa vår resa här på min blogg och på instagram @theresemariah