Vi gifte oss i natt

 
Det var kanske för att vi satt och tittade på serien Friends (för tredje gången) igår kväll som detta kom upp. Serien finns ju på Netflix och vi har ju sett säsongerna ett antal gånger innan men iaf så var det giftemål i avsnittet och i natt drömde jag att vi gifte oss, jag och Ola. Men det gick inte riktigt som planerat. Jag hann inte fixa håret, ingen makeup, hade inga blommor, det enda som var fixat var klänningen kyrkan och festen. Och så Olas kostym då. Så stod jag med klänning på och skulle precis få i ordning hår och makeup så kommer Ola och säger - Vi ska till kyrkan om typ 5 minuter, du hinner inte detta nu. Så fick jag intala mig själv att - ok! jag hade ju inte planerat ordentligt och sagt att jag skulle ha blommor och makeup så jag får väl skylla mig själv. Haha! Ja, en liten blandning av mitt kaosartade huvud och en bröllopsdröm. 
 
Nu drar lilla L i mig och vill att jag ska komma och leka i hennes rum. :)
 
 

Tisdag

 
Dagen böjade bra bra idag :) Fick grattat min älskade sambo som fyller hela 26 år idag, men paket och sång vid sängen. Gått till jobbet för att stämma av lite planer framöver. Så nu hoppas jag och ska försöka få klart min examen till sommaren! :) 
Fattar inte riktigt vad det är som händer med mig, men jag började nästan grina idag för att jag inte hittade fjärrkontrollerna till tv.n. What's up with that!? Stress? Sorg? Jag vet inte riktigt och det är lite skrämmande när känslorna och nästan panik känslor kommer utan att man kan kontrollera det! 
Jag är ju medveten om det, så det jag kan göra är väl att försöka slappna av... 
 
Men iaf så känns det härligt att det där kalla vädret börjar försvinna eller hur? Mycket skönare när det är lite mildare ute så man kan gå ut och vara ute en stund utan att man tappar känsel i fingrar och tår. 
 
Hoppas ni haft en fin tisdag!

Måndag

Leia efter vi varit på stan och fikat med en kompis :)
 
Har dragit på mig en förkylning, känner mig ganska tung i huvudet nu, men ändå kände jag att det fanns energi för att komma ut en sväng. Eller rättare sagt hade jag ett ärende på biblioteket så det var nödvändigt att komma ut. Tog med mig kameran för att ta lite bilder, men jag ser ju nu att jag behöver mer övning :) Men roligt är det iaf!