NLY höst/vintersskor

 
Mina höst och vinterskor börjar sjunga på sista refrängen. Jag har haft dom i tre år nu tror jag. Bara för att jag tycker om dom så mycket och att de fortfarande inte gått ur tiden. Men iår behöver jag nog köpa mig ett par. De börjar bli ganska slitna nu. Jag kan lätt göra så. Om jag har något favoritplagg så använder jag det tills det går sönder. Jag har kikat litte på Nelly och det finns ju väldigt mycket fina skor att välja på! Så jag tror nog det blir att beställa därifrån, om jag vågar. Jag har gjort en beställning av skor på nätet tidigare. Ett par svarta Vagabond kängor och dom blev jag riktigt nöjd med. Så jag tror nog jag ska chansa på att beställa iår :) Men... Då kommer ju det där med att bestämma sig också. Ska man köra på det vanliga svarta? Eller något nytt? Rosa eller vitt iår kanske? :) Gillar ju de ljusa skorna, men just nu gillar jag nog de högst upp i mitten mest! :) 
 
Klicka på bilderna eller här för att komma till Nelly's hemsida för att titta och shoppa snygga höst och vinterskor!
 
Och ni som är studenter glömmer väl inte att ni få 10%rabatt :)

Den perfekta tavelväggen

 Källa
 
Något som jag har tänkt att ha i nya lägenheten är en tavelvägg eller flera. Men jag har haft lite svårt för att organisera och se framför mig hur jag ska hänga tavlorna. Så hittade jag detta! :) Massa bra tips på hur man ska hänga sin konst eller personliga foton och för att få den perfekta tavelväggen. Pinterest är allt bra och boostar inspirationen! :) Och något som kan vara bra är ett laserpass för att få tavlorna raka och med rätt avstånd. För att förbereda man kan klippa ut papperbitar i tavlornas mått och tejpa upp på väggen för att se hur man vill hänga dom. Om ni har tapet så var försiktig med tejpen och se till så ni har rätt tejp, så inte tapeten förstörs när ni tar bort den ;)
 
 

Offline

Vardagsrum inspiration såhär på kvällskvisten. Och ja, jag är offline just nu. Med det menar jag att vi inte har något internet hemma längre utan jag har endast möjlighet att komma ut på nätet via mobilen. Jag har tyvärr inte så stor data på mobilen så det kommer bli lite svårt med uppdateringar. Men vi har internet i den nya lägenheten nu :) så jag får ta med laptopen dit eller gå in via mobilen. Gillar ju bäst att sitta vi datorn om jag ska skriva dock. Min mobil gör ju lite som den vill den :P Nu i veckan blir det plugg plugg plugg!!! Måste bli klar med min hemtenta och denna är verkligen något att bita i! Vilket jag gillar på sätt och vis, en för enkel tenta blir inget stimulerande. Jag hoppas iaf att jag blir klar till på fredag, så jag kan ägna mig åt jobb och allt som har med lägenheten att göra sen! :) 
 
Hoppas ni haft en fin helg i solskenet! :)