I ur och skur tar vi oss fram på slingriga vägar

En av de första vårbilderna
 
Började dagen med att försova mig. Vi har inga bestämda tider eller lektioner idag, så den enda jag försov mig för var mig själv och tentaskrivandet. Det var liksom bara upp ur sängen, på med kläder och brillor, ytterkläder sen ut i bilen och iväg till skolan. Sådana dagar som börjar med att försovning är aldrig en bra start, eller hur? Det brukar bli skit hela dagen sen, men det blir ju vad man gör det till också inte sant? :) Men skallen har ju liksom inte vaknat ännu, trots 4 koppar kaffe! Haha! 
Tentaskrivningen går lite trögt just nu men har fått ihop lite och det går sakta framåt. Det är bara att kämpa på även fast vägen dit kan vara lite påfrestande ibland. Det blir många hinder på vägen, stora som små och hindrena kan utrycka sig olika från individ till individ.
 
Hur ska ni fira valborg idag då? Här blir det nog bara en hemmakväll. När jag var mindre var det ofta majbrasor. Men jag vet faktiskt ingen som ska ordna någon majbrasa, dessutom kanske det inte är så kul att stå mitt i spöregnet ikväll heller. Så det blir nog bara en hemmakväll för oss :)
 
Nu ska jag fortsätta i mitt skrivande. Hoppas ni får en fin Valborg!
 
 
 

Mitt i veckan

Det fick bli en paus från skrivandet idag. L fick leka på öppna i morse sen var det en sväng till BVC. 
 
vi har fått besök av mormor nu :) och måste sätta mig lite med plugget i kväll. Även fast jag skulle ta en paus men men. Man är aldrig ledig när man pluggar :) 
 
 

Tentavecka

Idag är första dagen på tentaveckan. Denna tentan kommer bli utmanande, det känner jag. Just också för att mina tankar inte är bara på skolan till 100% just nu men också för att det faktiskt är en ganska krävande uppgift. Men hoppas att det kommer att gå bra. Vi ska skriva om barn och ungdomar i ett nutida samhälle... Vilket är ett ganska stort ämne. 
 
Men nu känner jag att det får räcka för idag. Har suttit här sen kl: 0900. 
 
Image by charlywkarl (License)