Torsdag

Precis hemma från skolan. har lite plugg jag måste ta itu med och det måste vara klart denna veckan, för nästa vecka börjar min nästa kurs på allvar och det blir en hel del plugg. Gick igenom kursplanen idag så det blir ett himla massa skrivande och läsande. Men förhoppningsvis väldigt intressant.

Illamåendet har inte blivit bättre. Det håller fortfarande på. Kräks varje morgon, och måste ha i mig något var tredje timme ungefär. Annars mår jag riktigt illa. Men jag får behålla maten iallafall, för det är när jag inte har något i magen som jag mår som mest illa. Och allt i lägenheten luktar äckligt! Måste städa hela tiden för att det ska lukta gott här inne och vara rent annars kräks jag. Det är lite jobbigt men man står ut med det ändå. Det är ju ändå ett litet liv som ska till :)

Tisdag

Igår hade jag tenta. Så när jag kom hem ville jag bara ta det lugnt. Illamåendet fortsätter men har inte kräkts på två dagar nu. Och jag märker verkligen själv att jag är gravid. Känner mig helt uppsvullen. Fast jag tycker inte att jag äter mer än vanligt. Var på spinning 90 min igår kväll. Tänkte tränat idag men jag missade bodypumpen så jag får satsa på det i morgon istället. Och förhoppningsvis blir det träning även på fredag. I morgoN är det dags för inskrivning hos barnmorskan. Riktigt spännande!! :)

Söndag

Klockan är halv ett och jag har fortfarande inte fått i mig någon mat. Jag borde äta något nu! Men kräkreflexerna sätter igång så fort jag stoppar något i munnen. Ska göra mig spagetti och någonting till så blir det nog bra. Snart är det dags för första besöket hos barnmorskan. Det ska bli såå spännande. Men först har jag en tenta, redovisning och ett möte med studievägledaren. Förhoppningsvis får jag studera något mer intressant nu i vår istället för detta som jag gör nu. Dessutom kommer jag bli mammaledig till hösten så då blir det inget plugg på ett tag. Hoppas jag får ge mig in på Psykologi C sen till våren. Det hade ju vart så roligt! Men säkerligen mycket arbete. Jag tror C-uppsatsen är ett väldigt stort projekt. Men det kommer nog gå bra. Min kära man har redan nu rullat igång med sitt arbete och det känns hur bra som helst. Så vi får se hur det utvecklas längre fram :)
 
Dags att laga lite mat innan min mamma kommer hit för att titta på dom små kattungarna jag har här hemma. Fick tillbringa hela morgonen idag med att damsuga och torka upp efter dom så busungarna. Det hade ju vart så mycket lättare om dom bara kunde lära sig att gå direkt till lådan när dom är nödiga. Så hade de även rivit ner min blomkruka som står i fönstret bakom soffan. Hela soffan full med jord! Dom är ju så gudomligt söta men en liten del av mig känner att det ska bli ganska skönt att lämna bort dom till sina nya hem.