Vårfin <3

 
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. HÄR /2. HÄR /3. HÄR /4. HÄR /5. HÄR /6. HÄR
I samarbete med Boozt - Vår lilla tjej här hemma har haft en ganska kraftig tillväxt period. Helt plötligt är liksom allt för kort i ben, armar och mage. Nu har jag rensat lite i garderoberna här hemma och kan fylla på med lite nytt som passar bättre :) Här har ni lite exempel på fina vårkläder till en vårfin liten människa :)

Skärtorsdag | Påsk -17

Våra små påskkärringar tidigare idag :) Leia hade påskfest på föris idag och jag satt uppe igår och invigde symaskinen. Hade köpt lite tyg och fick ihop ett förkläde till Leia. Köpte även tyg till huckle och klart lilla Nova skulle ha en också :) Små färgglada sötisar <3

Dopet för Nova

Några bilder från dopet som vi hade för Nova i söndags 9/4-17.
 
Hej på er! Det blev ett riktigt lyckat dop i söndags. Vi startade dagen väldigt tidigt då dopet var redan kl 10 på förmiddagen. Så jag tyckte allting gick väldigt fort för redan vid 16 tiden var vi hemma och allt var klart. Sången som jag sjöng gick ganska bra, men jag har ju gjort bättre ifrån mig. Jag började ju gråta på sista raden, och det var en del darrning på rösten. Men det gick hem hos åskådarna iaf :) Så jag är nöjd! Ska faktisk sjunga på ett annat dop om ett par veckor igen vilket ska bli väldigt kul. Ja som sagt blev dopet riktigt fint, några kunde tyvärr inte komma, så vi fick en hel tårta över. Inte smörgåstårtan dock, den gick åt ;D Jag gjorde själv dekorationen på efterättstårtan. Pillade och förberedde hela lördagen :) 

Snart ska kolla på Prison Break :) Följer ni det också? En av de bättre serierna jag sett måste jag säga. Riktigt spännande!