Nu är det över, för ett tag

Nu är tentan gjord... Och det känns väl ok. Finns väl lite som jag kunde gjort annorlunda men det går ju inte att ändra på nu och så känner jag nästan alltid efter ett prov. Liten har somnat i sin säng och flera har fest i huset vi bor i. Som tur är kan hon sova ändå. Har knappt tänkt på att det är valborg idag. De tänds brasa nere vid strandpromenaden på udden men kan inte gå dit nu när liten sover. Det får bli nösta år istället. Nu när jag inte har något plugg så tänkte jag börja med lillans små sandaler. 
Om dom går snabbt att göra lägger jag nog ut ett par till försäljning också :) glad valborg på er! Ha en mysig och trevlig kväll! Det ska jag ha! :)
 
 
 

Frukost och sista pluggdagen

I morgon är det dags att skriva tenta, och ja, jag är nervös! Hoppas verkligen att det ska gå bra. Har ärligt talat inte pluggat jättemycket men vet vad allt handlar om och jag kan det mesta. vet inte riktigt vad jag ska plugga mer på, men ska sitta med det idag och skriva och plugga en del. Så kan jag det ännu bättre. Ingen nackdel att gå igenom några extra gånger.
 
Liten vaknade inte så jättetidigt idag, skönt! Ännu en fin dag idag så ska passa på att komma ut lite innan den kalla luften kommer till västkusten. 
 
 
 

Fin men kall morgon

Blev en tidig promenad idag, men fy så kallt!! hade tänkt att vara ute ett par timmar men fick gå hem efter en halvtimma kanske. Leia sov gott i vagnen iallafall. Längtar till varma härliga sommardagar! Då ska vi gå här ännu oftare! stranden ligger ju här också. Perfekt långgrund strand för små barn och inte så mycket sand heller. Mestadels gräs 👍