Sänghimmeln uppe

 
Igår fick jag äntligen satt upp Leias sänghimmel i hennes rum :) Hon har inte sett den ännu eftersom hon sov över hos mormor igår. Ska bli spännande och se vad hon tycker! Hoppas hon tycker det är mysigt. Blir ju liksom som en mysig koja i hennes säng nu, som hon för övrigt sover mycket bättre i nu. Hela nätter, som det brukar vara :)

Onsdag

 
Jag försöker verkligen att koncentrera mig, men det är jättesvårt idag! Jag fick ju ett Bonsaiträd som jag hade u vardagsrummet ett tag, men det började tappa massa löv. Så bestämde mig för att flytta det till ett fönster i söderläge istället, eftersom det stod så i sitt förra hem, vilket blev vårt sovrum, så då fick jag ju flytta ner blommorna som stod i sovrummet ner till vardagsrummet istället. Och med andra blommor med lite höjd i bakom soffan gjorde det lite mysigare tycker jag :) Så är jag är nöjd! :) 

Favoriter | Nyheter från Mio

 
Är fortfarande helt såld på blått! De här sakerna hade gärna fått flytta in i vårt vardagsrum! Vi har dock redan ett nytt soffbord. Men mattan och lite nya kuddar hade ju inte varit fel och den underbara bordslampan! Herregud så snyggt! Vi har en grå färg som går lite i blått på väggarna i vardagsrummet och det här hade passat så bra! Riktigt fina vårnyheter har kommit in till Mio nu och det är svårt att välja ut bara några favoriter för det finns mycket mer, men här är iaf några av det som jag mest hade önskat mig :)
 
Till sovrummet finns också några fina blå favoriter
 
Hur snyggt är det inte? Bordslampan passar ju även som sänglampa till sovrummet. Romantiskt ljust och friskt :)
Vi har inga sängbord till vårt sovrum ännu så sängbordet till höger kommer vi nog att införskaffa. Har tidigare tittat på ett från Ikea, men det här passar bättre i måtten och några hundralappar billigare dessutom :)