Guldkant på tillvaron

Idag fick både spegeln och ljusstaken på väggen en makeover! Sprayade med guldfärg och voila! :) blev rätt nöjd faktiskt ! :) 
 
idag har har varit en relativt lugn dag, därav hunnit med lite pyssel. Igår lämnade vi in vår uppsats och det var den sista uppgiften för den här terminen! Så himla skönt! Nu väntar vi bara på betyget sen är det ingen skola förrän i september igen. Och då påbörjar jag mitt sista år innan jag tar min examen! :) det går sakta men säkert framåt. Tråkigt bara att inte sommaren har kommit ännu. Grönt är det ute men ingen värme. Har ni någon värme hos er? Här i Bohuslän finns det ingen iaf ! Hoppas att den kommer snart! Ikväll blir det fredagsmys med räkor. Och i helgen är det jobb Som gäller! :) 
 

Det blev inget

Såhär kan det se ut på en onsdagmorgon... haha! Det var väl sådär kul när jag upptäckte detta. Men det här var första gången det hände. Ska försöka gömma pennorna i fortsättningen. beslutet som jag och O skulle ta nu i veckan blev inget av tyvärr. Det var en bostadsaffär som eskalerade i budgivningen och någon la ett bud som vi tyckte var helt absurt för mycket att ge för den bostaden. Men det kommer fler tåg Hoppas vi på! När det blir får vi se :) 
 

Tisdag

 
Tiden bara rusar iväg känns det som! Igår var det meningen att jag och O skulle få ta ett stort beslut. Men vi fåe fundera lite till så inget är officiellt ännu. Därför väntar jag med att avslöja vad det är. I övrigt rullar det på och idag var det redovisning för arbetet vi gör i skolan. Det gick fint så nu är det bara slutklämmen kvar! :) i morgon ska jag vara tillsammans med L och leka! Hoppas ni haft en fin dag och bra start på veckan!