Solid sound Uddevalla

Biljetterna beställdes sent igår kväll då vi bestämde oss för att gå på festivalen som pågår nu här i Uddevalla. Synd att vädret är tråkigare idag men inget går upp mot lite live musik :) tyvärr spelas inte någon av mina stora favoriter men jag tyckte ändå det var värt att köpa en biljett. För tycker det är helt ok! :) så det ska bli kul att gå dit senare idag. Leia får umgås med farmor så länge. Det är tyvärr ingen bra plats för små ettåringar. Vi kommer hem till henne senare ikväll. 
 
artisterna för kvällens spelningar
 
Laleh
Melissa Horn
The teddybears
Kvelertak
Graveyard
Näääk & Nimo
Thomas Stenström
Nicole Saboune
Heavy Tiger
Jacob Hellman
Skilla
Ella the bird
 
resten spelade igår kväll, och vi hörde det till vår lägenhet, även fast vi bor på andra sidan stan. Uddevalla är ju iofs inte så stort ;)
 
 

Påfyllning

vi har fått fylla på mer till Leia i strl 74. Hon verkar ha spurtat mer på längden och strl 74 verkar passa bättre och bättre. 
 
tog en en sväng till kappahl igen och sen till h&m blir nog någon beställning på hemsidan också  eftersom dom inte har allt i butiken:)
 
 
 

Steghylla

Nu har jag äntligen fått min steghylla som jag tittat på snart i... Ja, jag vet inte. några månader är det iallafall. Har tidigare tittat på en hylla på Åhléns men har tyckt att det svider lite i plånboken att lägga ut flera tusen, för vill nämligen köpa lite mer saker därifrån. (Har blivit lite snål nu med tanke på allt sparande vi gör) Det krockar lite med mitt ha-begär ;) Men nu hittade jag en fin stegylla på RUSTA för mindre än halva priset. :) Är jättenöjd!